8 Temmuz 2010 Perşembe

KULLANIŞLI KÜÇÜK KUTU VE ASKILAR

Gömlek Askısı : Dörtlü askı düzeneği sayesinde bir askıda dört parça giysinizi asabilecek hem az yer kaplayacak hem de istediğiniz anda daha rahat ulaşabileceksiniz.Kromlu metal ve Masif kayın ağacından oluşmaktadırlar.Kıyafetler için özel bantları da bulunmaktadır.





Etek Askısı : Dörtlü askı düzeneği sayesinde bir askıda dört adet eteğinizi rahatça asabileceksiniz.Bu sayede hem dolabınız rahat bir görünüm içine girecek, hem de aradığınız eteğinize anında görünürlükle ulaşmanız kolaylaşacaktır.Masif kayın ağacı ve kromlu metalden askıya sahip. Lastik ile kaplı askı düzenekleri sayesinde kumaşlar kaymaz.




Kemer ve Aksesuar Askısı : Kemerler ve kolye gibi aksesuarlarınız için 12 kancalı kemer askısıyla dolabınızı yeni bir düzene kavuşturun.Artık kemerlerinizi aramaya son. İstediğiniz anda kemeriniz yanınızda olsun. Masif kayın ağacı ve kromlu metalden.





Yatak Altı Ayakkabı Düzenleyici : İşte düzen bu! Toplamda 12 çifte kadar ayakkabı alabilen bu düzenleyici ayakkabılarınız için bulunmaz bir fırsat. Çıkabilen ayraç duvarlar cırt bantları sabitleyebiliyorsunuz. Saplı ve fermuarlı. Malzemesi %100 polyester olan bu düzenleyici 30 derecede yıkanabiliyor. Beyaz renk ve çizgili deseniyle..




Düzenleyici Kutu : Çok amaçlı 3 lü bir set!Kullanışlı bu tasarımla takılarınızı, ayakkabılarınızı ya da giysilerinizi için renkli saklama alternatifleri sunuluyor. Bir set içerisnde 3 farklı boyut seçenekleriyle(28-31-34cm) sunulan bu düzenleyiciler, beyaz çizgili ve çiçek desenli modelleri ile sizleri bekliyor.





Kapı Kancası : Çok amaçlı ve basit takılabilen bir kapı kancası. Yapmanız gereken sadece kapınızın arka kısmına takmak. Delmek ve yapıştırmakta yok ayrıca.Sessiz ve çizmeye karşıda silikonlar ile arka yüzeyi kaplıdır. Sizin tek tespit etmeniz gereken şey kapı kalınlığınızın 1.8 cm olması.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

2 yorum: on "KULLANIŞLI KÜÇÜK KUTU VE ASKILAR"

http://free-card-sharingserver.blogspot.com/ dedi ki...

http://aksesuaralemi.blogspot.com/

http://aksesuaralemi.blogspot.com/feeds/posts/default

http://aksesuaralemi.blogspot.com/feeds/comments/default

http://aksesuaralemi.blogspot.com/2010/07/kullanisli-kucuk-kutu-ve-askilar.html

canikom dedi ki...

Yatak Altı Ayakkabı Düzenleyici nerede satılıyor acaba

Yorum Gönder