8 Temmuz 2010 Perşembe

DOĞRU BİR EV DEKORU İÇİN AKSESUAR KULLANIMI ÖNEMLİDİR




Doğru Bir Ev Dekoru İçin Aksesuar Kullanımı Önemlidir

Ev dekorasyonu için aksesuarların önemi her zaman ön planda bulundurulmalıdır.

Önemli olan, aksesuarları amaçları doğrultusunda ve kullanılması gereken yerleri belirleyip buralarda kullanmaktır.bunun yanında evimizdeki eski, boyaları eskimiş olan eşylaramızı da ufak bir elden geçirme ile yeni bir görüntüye ulaştırabiliriz. Böylece fazla bir masrafta bulunmadan evimizdeki eşyaları yenilemiş oluruz.Aksesuarları evimizde kullanmanın esasları için bu yazıyı mutlaka okumalısınız.

Ev içerisinde boş alanları nasıl mı doldurmanız gerekiyor. İşte yanıt : Boş kalan yerin boyut bilgilerini tespit ettikten sonra o alanlara uygun canlı bir bitki ile(saksı), tek kişilik bir koltuk vaya modern bir sandalye, yada güzel ve manevi değerli bir çerçeve ile aksuarlayabiliriz.

Oluşturmak istediğiniz aksesuara karar vermeden önce kendi düşüncelerinizi göz önünde bulundurup karar vermelisiniz. Ne tür bir aksesuar seçimi yapmanız sizi memnun eder bunu belirledikten sonra işleme koymalısınız. Örneğin aksesuarın modern bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız, sade ve canlı aksesuarlar tercih etmelisiniz..

Eğer kendinizi herhangi bir tarzla sınırlandırmak istemiyorsanız, sizin için aksesuarın değil içeriğinin önemi vardır demektir. Böyle bir durumda sizin hayatınızda önemli olan objelere yönelip bunlarla ilgili aksesuarlar tercih etmeniz gerekmektedir.

Yapmanız gereken öncelikle odanıza yüzeysel bir göz atıp nelerin yapılması gerektiğinin tespitidir.Neler istediğinize karar vermelisiniz. Karar verdiniz sanırım. Sonrası mı? Çok kolay odanızın eksikliğini aksesuarlarla tamamlamak. Renkli, canlı, modern, sade gibi yapmak istediğiniz modelin aksesuarlarını yerleştirin. Geriye kalan küçük boşluklar var ise buralara da küçük aksesuarlar yerleştirip dolu dolu bir oda oluşturabilirsiniz.

Hayatınız hareketli ve canlı ise sizin hızınıza yetişemeyen yerlere küçük ve hareket içeren aksesuarlar koyabilir o kısımlarınızı da hayatınızın içine katabilirsiniz.

Aksesuar için her zaman para ihtiyacına gerek yoktur. Eski bir eşyayı üzerine birkaç şey katarak zengin ve güzel bir görünüme kavuşturmak mümkündür.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

1 yorum: on "DOĞRU BİR EV DEKORU İÇİN AKSESUAR KULLANIMI ÖNEMLİDİR"

http://free-card-sharingserver.blogspot.com/ dedi ki...

http://aksesuaralemi.blogspot.com/

http://aksesuaralemi.blogspot.com/feeds/posts/default

http://aksesuaralemi.blogspot.com/feeds/comments/default

http://aksesuaralemi.blogspot.com/2010/07/dogru-bir-ev-dekoru-icin-aksesuar.html

Yorum Gönder