7 Ağustos 2010 Cumartesi

Yatak Odanızın Dekorasyonu İçin Pratik İpuçları


Yatak Odanızın Dekorasyonu İçin Pratik İpuçları


Yatak odaları evimizdeki eşyaların büyük bir bölümünü içine alan bir oda pozisyonundadır. Bu odaların yeterli düzenlilikte kullanılmaması yeteri derecede bir daralmaya sebep olacaktır. İte bunları önlemek amaçlı sizlere birkaç ipucu vereceğiz.
Öncelikle yatak odanızda bulunan gardrobunuzun boyutları hakkında birkaç bilgi de bulunalım. Alacak olduğunuz gardrobun gömlek ve pantolon kısmı uzunluğu en az 120 cm, etek ve ceket bölümünün ise en azından 150 cm olmasında fayda vardır. Özellikle dikkat etmeniz gereken bir husus ise eğer henüz gardrop almamış iseniz sürgülü kapak modellerini tercih etmenizi öneririz.
İkinci bir husus ise yatak odanızda eğer yatak dışında yeterli bir alan var ise çok amaçlı bir kitaplık yaptırabilirsiniz. Bu kitaplık üzerinde hem kitaplarınız saklayabilmeli, hem çalışma masası olarak kullanabilmeli, hem de içerisinde çeşitli malzemelerinizi saklayabilmelisiniz. Böylece birçok malzemenizi tek bir kitaplıkta muhafaza ederek alandan kazanabilirsiniz.
Bunun dışında yatakta dahi çalışmayı seviyorsanız, yatağınızın hemen yanına pratik bir çalışma masası ve aydınlatma sistemi de yapabilirsiniz.
Evet öneriler bizden uygalaması sizden, şimdiden kolay gelsin

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

1 yorum: on "Yatak Odanızın Dekorasyonu İçin Pratik İpuçları"

Unknown dedi ki...

http://aksesuaralemi.blogspot.com/

http://aksesuaralemi.blogspot.com/feeds/posts/default

http://aksesuaralemi.blogspot.com/feeds/comments/default

http://aksesuaralemi.blogspot.com/2010/08/yatak-odanzn-dekorasyonu-icin-pratik.html

Yorum Gönder