8 Ağustos 2010 Pazar

Yatak Odası Dekorasyon İpuçları


Yatak Odası Dekorasyon İpuçları

Yatak odaları evimizin en masum kısımlarıdır. Kimileri bu odaların dekorasyonu üzerinde yoğunlaşır, kimileri ise bu odaları fazla önemsemez. Aslında kendinizi tarif eden tek odadır yatak odanız. Bu odanın dekorasyonu için çok fazla masraf bile yapmanıza gerek yok. Önemli olan küçük eşyalarla büyük mutluluklar kazanmanızdır. Özellikle yatak odanızda yatak başlıklarını ele alalım.
Yatak Başlıkları Dekorasyonu
Yatak odalarının dekorasyonunda ana trendler yatak başlıkları üzerindedir. Birçok ev sahibi yatak odalarında yataklarının başlık kısmını kullanırlar fakat ayak kısmının geldiği noktalara ayaklık tercih etmezler. Bundaki amaç odayı fazla daraltmamak oluyor. Yatak başlığınızın görünümünü birçok el işleri ile renklendirebilirsiniz. Sizin tercihinize göre romantik, modern, renkli bir yatağa sahip olabilirsiniz.
Platform Yatakların Çok Tercih Ediliyor Olması
Çağdaş bir oda dekorasyonunun adeta tamamlayıcısıdır bu yataklar. Özellikle Avrupa’da tercih edilen bu yatakların tutmasındaki amaç küçük olup fazla yer kaplamamalarıdır. Bu yatak çeşitlerinde de ayaklık bölümü yoktur ve döşek kısmı yatağın içine gömülü bir şekildedir, bu nedenle yatak alçak bir görünüme sahiptir. Bu özelliği de platform yatakları diğerlerinden ayıran en büyük özelliğidir.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

1 yorum: on "Yatak Odası Dekorasyon İpuçları"

Unknown dedi ki...

http://aksesuaralemi.blogspot.com/

http://aksesuaralemi.blogspot.com/feeds/posts/default

http://aksesuaralemi.blogspot.com/feeds/comments/default

http://aksesuaralemi.blogspot.com/2010/08/yatak-odas-dekorasyon-ipuclar.html

Yorum Gönder